סלט מלפפונים ברוטב יוגורט של יסמין
סלט מלפפונים ברוטב יוגורט של יסמין:
רכיבים:
מומלץ להכין ממלפפונים מהזן הקטן, חתוכים לאורך.
בצל סגול חתוך לעיגולים דקים
תיבול:
ירק קצוץ: כוסברה, פטרוזיליה, שמיר ונענע.
לרוטב-
יוגורט 1.5%
לימון שלם
מלח
2 שיני שום
אופן ההכנה:
לחתוך את המלפפונים לאורך
לחתוך את הבצל לעיגולים דקים
לאחד את כל הרכיבים, עם הרוטב, בטרם ההגשה.
כיצד נתייחס?
כל גביע יוגורט עד 80 קלוריות = מנת חלבון
