כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט מלפפונים ברוטב יוגורט של יסמין

סלט מלפפונים ברוטב יוגורט של יסמין:

 

רכיבים:

מומלץ להכין ממלפפונים מהזן הקטן, חתוכים לאורך.

בצל סגול חתוך לעיגולים דקים

תיבול:

ירק קצוץ: כוסברה, פטרוזיליה, שמיר ונענע.

לרוטב-
יוגורט 1.5%
לימון שלם
מלח
2 שיני שום

 

אופן ההכנה:

לחתוך את המלפפונים לאורך

לחתוך את הבצל לעיגולים דקים
לאחד את כל הרכיבים, עם הרוטב, בטרם ההגשה.

 

כיצד נתייחס?
כל גביע יוגורט עד 80 קלוריות = מנת חלבון

להאמין. לפעול. להגשים.